Veïns de Blanes donen suport a un metge acomiadat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El fet que l’Institut Català de la Salut acomiadés el metge de família Juan Martínez del CAP de Blanes 2 ha provocat la indignació i les queixes de molts dels seus pacients, entre els quals hi ha treballadors del Circ Italià.

El metge va presentar un recurs contenciós administratiu contra l’ICS i ahir es va començar a celebrar la vista oral a la sala número 2 del contenciós administratiu de Girona.

Martínez, que manté una estreta relació amb el treballadors del circ perquè els atén i hi actua de pallasso a les nits, considera que ha estat apartat de les seves funcions per la seva manera d’apropar-se als pacients.

Durant la vista, una seixantena de pacients seus es van desplaçar fins a Girona en un autocar i cotxes particulars per donar-li suport. Tots els seus pacients parlen del tracte excel·lent d’aquest metge i consideren completament injust que l’ICS el vulgui fer fora del sistema.

L’advocat de Martínez, Benet Salellas, va explicar que l’ICS va sancionar-lo, el 2009, amb tres anys de suspensió de sou i feina, amb la conseqüent pèrdua del lloc de treball.

Lla falta de respecte envers els companys de treball i la detecció de defectes a l’hora d’omplir els formularis de derivació van ser els arguments que va utilitzar l’ICS a l’hora d’obrir-li l’expedient sancionador.

Salellas creu que el seu client està sent “assetjat” laboralment per l’ICS i, a banda del contenciós administratiu, ha presentat una querella contra els responsables de l’ICS a Girona.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics