Demà arriba la rua de carnaval suspesa per la pluja

 

Després que la pluja obligues a suspendre les activitats previstes la setmana passada per la celebració del carnestoltes, tot sembla indicar que demà dissabte el temps acompanyarà i que finalment es podrà fer la rua de PLF.

Les 18 carrosses participants es concentraran a l’av. de la Costa Brava a partir de les 6 de la tarda. Des d’allà s’iniciarà la rua fins al carrer Ramon Turró on girarà fins a la Ribera de la Bugada, on anirà a buscar l’av. de Pau Casals i el carrer Major, fins arribar al teatre, on es farà el ball de Carnestoltes i l’entrega de premis als participants.

La celebració de la rua de carnestoltes modificarà la circulació a la nostra població a partir de demà al migdia. Segons la Policia Local, els carrers del centre es tallaran al trànsit a partir de les 2 del migdia als carrers Major, Francesc Macià i Av. Costa Brava.

Tampoc es podrà estacionar en els carrers per on passarà la rua i es recorda que els vehicles mal estacionats seran retirats per la grua municipal. Els trams on no es podrà estacionar estan ja senyalitzats per la Policia local, que demà oferirà un dispositiu especial per garantir la seguretat de la rua de Carnaval, que un any més organitza la Comissió de Reis i Carnestoltes i l’Ajuntament de PLF.

Foto de portada: Publiblanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics