Novartis anuncia un torn més a la planta de Sandoz de PLF.

 

La multinacional farmacèutica Novartis ha presentat els resultats econòmics de l’any passat i ha anunciat alguns projectes futurs per a les plantes que l’empresa té a Catalunya.

Al polígon d’en Puigvert, Novartis hi té una planta de la seva filial de genèrics Sandoz, on s’hi treballa amb variables de l’amoxicilina. Segons el director de Sandoz, Walter Bilek, entre els projectes de futur de l’empresa hi ha la instauració d’un torn més de treball a la planta palafollenca. Segons el directiu aquest torn de més suposarà la creació d’una 20a de nous llocs de treball.

A banda de la planta de PLF, Sandoz en té dues més a Les Franqueses del Vallés, on la farmacèutica preveu invertir fins a 8 milions per ampliar les instal·lacions i poder produir un 10% més. Aquesta ampliació, per la que encara falta l’aprovació de Novartis, comportaria també una 20a més de llocs de feina.

A Catalunya Sandoz factura 170 milions a l’any, i compta amb 265 persones en plantilla.

L’empresa mare, Novartis, ha augmentat a Espanya un 4% les seves vendes fins arribar als 1330 milions d’€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics