La plantada popular d’arbres d’aquest any es farà al camí de l’Institut de PLF.

 

Diumenge es tornarà a fer una nova plantada d’arbres a la nostra localitat. Enguany l’Ajuntament ha programat aquesta activitat al nou camí peatonal creat per connectar l’avinguda de Pau Casals amb el nou IES de PLF resseguint la riera de la Burgada.

La intenció és crear una avinguda peatonal flanquejada per una 40a d’arbres. La regidora de Parcs i Jardins de PLF, Esther Torrent, explica que s’ha triat plantar Acers Campestres per que solen creixen molt i ofereixen una bona ombra.

Els treballadors de jardineria de l’Ajuntament han condicionat avui l’espai on es plantaran diumenge els arbres a partir de les 10 del matí. La pròpia Torrent explica que l’organització facilitarà les eines necessàries per fer la plantada i que un cop acabi s’oferirà un esmorzar popular.

En els anys anteriors les actuacions de la plantada d’arbres s’havien fet a altres zones de la localitat. L’Any passat es va fer a la zona de les piràmides de l’entrada i abans s’havia fet a la vinya d’en Florit i al Parc Fluvial de la Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics