L’oposició de PLF critica el cost del llibret “Més Crisi, Més Serveis” que titllen d’electoralista.

 

Divendres es presentava el llibret que l’equip de govern municipal, PSC i CiU, han preparat per explicar l’acció de govern d’aquest mandat.

L’oposició a PLF ha criticat aquesta publicació bàsicament per dos motius. Els partits de l’oposició consideren que amb l’època de crisi no és de rebut gastar-se diners públics en fer llibrets com el que s’està repartint aquests dies.

El PP considera una injustícia la publicació del llibret. El seu portaveu, Óscar Bermán considera que en la conjuntura actual de crisi no s’hauria d’haver fet el llibre i que en tot cas, s’hauria d’haver permès la participació de l’oposició.

Per la seva banda el portaveu d’Esquerra a PLF, Jordi Pedemonte, considera que el llibret és propaganda del govern i que, tot i ser legítima, evidencia les prioritats de la coalició del govern municipal.

Iniciativa, que ha criticat el llibret a través del seu blog a internet, considera que la publicació és part de la precampanya del govern, i creu que el llibre és electoralista pagat amb fons públics. Juan Andrés Osorio també qüestiona el preu que hauria costat la publicació.

El llibre Més crisi , més servei, explica les principals accions fetes per l’Ajuntament en els últims 4 anys de legislatura, en els que el PSC i CiU han compartit el govern local. El llibre s’està repartint aquests dies porta a porta i a més es pot descarregar des del web municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics