URGENT

El Pla d’Igualtat necessita de la complicitat de la ciutadania per aconseguir els seus objectius.

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es va presentar el Pla d’igualtat de Gènere de PLF amb el que el consistori vol establir els criteris amb els que eradicar les desigualtats entre homes i dones a la nostra localitat.

Es tracta d’un pla transversal i que afecta a tots els àmbits de l’Ajuntament i de la societat palafollenca i que s’ha de desplegar entre el 2011 i el 2014.

Per tal de poder desenvolupar el pla cal , a més del compromís polític, la participació i la complicitat de la ciutadania a l’hora de desenvolupar les polítiques proposades en el document de treball.

L’objectiu general del pla és incorporar la igualtat de gènere a totes les polítiques municipals, pel que s’haurà d’aportar recursos, econòmics, personals i materials.

A la presentació del document , ahir a la sala de plens de l’Ajuntament, es van explicar les 7 línies estratègiques que vol treballar el pla en els propers 3 anys. Bàsicament es vol aconseguir un impuls de les dones a la participació sociopolitica a PLF, eradicar la violència domèstica, la conciliació del temps, del treball i la corresponsabilitat, la coeducaió eb valors igualitaris, la salut i el treball en el millor disseny igualitari del municipi.

La 20a de dones que van assistir a la presentació han destacat la importància del Pla d’Igualtat de PLF. Escoltem la valoració que en feien del pla la Dolors, l’Anusca i la Pepi.

La majoria d’assistents a la presentació, a més, van participar anteriorment en l’elaboració de la diagnosi de la situació actual de les desigualtats a PLF. El pla, que en breu es podrà consultar a través del web de l’Ajuntament, enumera diferents accions i actuacions per fomentar la visió també en femení del nostre municipi.

Foto: un moment de la presentació d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics