URGENT

La primera fira d’entitats de Malgrat reunirà a 50 associacions.

Compartiu aquesta història

 

Aquests dissabte es fa a Malgrat la primera fira d’entitats de a localitat durant tot el dia al parc Francesc Macià. A la cita ja s’hi han mostrat interessades una 50a d’associacions i entitats de la població que mostraran les seves activitats al públic visitant de la fira.

Cada entitat tindrà una carpa, en la qual exposarà informació sobre la seva activitat amb la intenció de donar-se a conèixer i alhora aconseguir més socis. A més, durant tot el dia les associacions organitzaran diferents activitats i tallers al propi parc.

Aquesta fira neix dins el marc del Pla d’acció cultural del municipi amb la intenció de dinamitzar la situació de les associacions locals.

D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén dóna suport a les associacions, i promoure les activitats entre les diverses entitats amb la intenció de millorar la relació entre els diferents agents culturals i el públic potencial.

Aquesta fira es suma a les que habitualment organitza la localitat, ja de caire comercial i que es desenvolupen en diferents zones de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics