El PP presenta la seva llista electoral a PLF amb 23 persones

Bermán, durant la presentació de dissabte

Dissabte, i davant de més d’un centenar de persones, el PP de PLF va presentar la candidatura amb la que Óscar Bermán enceta una nova carrera electoral.

La llista dels populars inclou fins a 23 noms, una xifra superior a l’estrictament necessària per presentar-se als comicis municipals.

A més la majoria de candidats i candidates del PP són cares noves, que es presenten per primera vegada a unes eleccions municipals. De les 23 persones, 15 s’estrenen en aquests comicis.

El candidat popular, Óscar Bermán, parla de fet històric i explica que la llista aglutina persones de diferents ocupacions, edats i amb 12 homes i 11 dones.

Al sopar de presentació, que es va fer en un conegut restaurant de la nostra població, va comptar amb la presència del president del PP del Maresme, Diego Sánchez, i el secretari general del partit a BCN, Alberto Villagrasa. Durant l’acte, en el que es van fer diferents intervencions, es va mostrar un petit vídeo en el que es presentaven les prioritats de la proposta dels populars per a les properes eleccions. Bermán ja ha avançat que durant la campanya es repartirà un DVD, molt més extens i complet que el vídeo mostrat dissabte, en el que es desgranaran les propostes electorals de la formació.

En el sopar de dissabte, els populars han donat a conèixer ja alguns dels seus lemes de campanya. De fet els populars van començar ahir al matí a repartir un pamflets on divulguen el nom i les cares dels 23 candidats populars i en el que reclamen el canvi polític, respecte per PLF i una millor administració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics