El sènior masculí de bàsquet torna a perdre de 19 a Lloret.

 

Segons setmana consecutiva que els nois perden de 19 punts. La setmana passada va ser contra el líder, i aquest cap de setmana contra els segons classificats, el Lloret. Els selvatans es van imposar amb fermesa als palafollencs que van perdre pern 64 a 45. El tourmalet particular dels nois acaba ara amb el derbi contra els malgratencs del Vilanova de PLF. En el partit d’anada, jugat a Malgrat, el Vilanova es va imposar d’11 punts, pel que els palafollencs esperen poder guanyar al Palauet aquest cap de setmana.

L’aturada de 2 setmanes del sènior femení no ha afectat a la seva capacitat anotadora i han tornat a la feina amb un bon estat de forma. Tan és així que en el seu partit del cap de setmana, contra el Bescanó C, han doblat el nombre de punts del seu rival, imposant-se de 41 punts; 40 a 81.

Continuen segones a la classificació, amb només 1 derrota, i esperen aquesta setmana la visita del Quart-St Hilari, que són les 7s classificades.

El Júnior, ha perdut el segon partit de la 2a fase del campionat a la pista del Farners per 72 a 42. D’aquesta manera acumula una victòria i una derrota.

El cadet masculí no ha pogut superar a l’Arbúcies, 87 a 39, mentre que el cadet femení tampoc ha tingut sort contra el Farners, ja que han perdut 41 a 72.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics