L’amateur de PLF tanca un mes negre amb un empat contra el Malgrat.

 

En els 4 partits del març, els palafollencs no han aconseguit cap victòria i només han sumat 2 dels 12 punts possibles. L’últim dels punts aquest cap de setmana després d’empatar a casa contra l’Olímpic Malgrat en un partit molt igualat. Al final, el partit va p representar el repartiment de punts desprès de l’empat a 4. La propera jornada els palafollencs buscaran la victòria al camp del Tordera, que són els 3rs classificats.

El juvenil va rebre un sever correctiu al camp del Lloret, d’on l’equip palafollenc va sortir golejat per 8 a 0. Ara els juvenils són 10s i esperen recuperar-se aquesta setmana contra el Susannec.

El cadet palafollenc és un dels equips més estables de la categoria i continua aspirant al títol després de guanyar al cuer, el St Feliu de Guíxols, per 1 a 5. EL Infantil també es va imposar còmodament a l’Argentona per 5 a 9 ahir al matí.

En futbol Sala el St. Lluís planta cara al líder indiscutible, però perd per la mínima, 3 a 2, a la pista de l’Arenys-Santpedor. Ara el St. Lluís rebrà a casa al 7e classificat, el Vilassar. Serà una bona ocasió d’escalar posicions ja que els palafollencs són 9ns.

L’altre equip sènior de futbol sala, el Sta. Maria també ha guanyat als Joves de Vidreres per 5 a 4 en un partit al Palauet. La propera jornada l’equip visitarà la pista del Palafrugell, actual segon classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics