URGENT

PLF torna a participar al concurs musical Giramaresme.

Compartiu aquesta història

 

Torna a posar-se en marxa una nova edició, la quarta, del concurs de música jove Giramaresme. Al concurs hi poden participar tots els grups o solistes residents al Maresme, de qualsevol estil musical i que no tinguin contracte discogràfic. El grup guanyador aconseguirà una gira per diversos pobles de l’Alt Maresme, entre ells PLF, valorada en 4.000 euros. En aquesta edició del Giramaresme hi participen els ajuntaments de Sant Pol, Tordera, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta, Calella, Canet de Mar, Malgrat, Pineda, Arenys de Mar, Arenys de Munt i PLF.

Com és habitual, un cop es tinguin totes les propostes el jurat especialitzat triarà 8 finalistes, els quals participaran en dos concerts, on el públic assistent serà l’encarregat d’escollir els 4 grups classificats.

Aquests 4 grups participaran en un darrer concert, que tindrà lloc a Calella, on també serà el públic qui decidirà el guanyador del Giramaresme 2011.

Aquest grup musical serà el que girarà pel Maresme en diferents concerts pels pobles que organitzen el certamen. A PLF el concert del guanyador del Giramaresme sol coincidir amb l’Alterfesta de la nostra localitat, que es programa per la Festa Major de Setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics