Demanen 19 anys de presó per a 2 atracadors de Blanes.

 

En les seves conclusions provisionals, el fiscal del cas demana un total de 19 anys de presó per a cadascun dels dos acusats d’haver assaltat el bar Dos de Nit de Blanes el juny del 2009.

Els dos acusats, s’enfronten cadascun a un delicte de robatori amb violència, a dos delictes de detenció il·legal, a un delicte de lesions a més d’una falta de lesions. El fiscal els demana una pena de cinc anys a causa del delicte de robatori amb violència, de cinc anys més per cada delicte de detenció il·legal, que suposen deu anys, i de quatre anys més a causa del delicte de lesions.

Els fets van passar quan els dos acusats van anar al bar Dos de Nit de Blanes armats amb una pistola. Es van dirigir als propietaris de l’establiment –un home i una dona– i els van exigir tota la recaptació del local.

Els assaltants van lligar la dona amb uns cordons de sabates, tant de peus com de mans. Segons considera el fiscal, van exigir a l’home que els donés tots els diners de la caixa registradora.

L’home els va entregar tots els diners que hi havia, uns 4000€. I els assaltants també van agafar un ordinador, una càmera de fotos, telèfons mòbils, i objectes valorats en 2.500 euros més. Sempre segons l’escrit del fiscal, els atracadors van colpejar l’home amb un bat de beisbol, i li van produir lesions al cap que van deixar l’home inconscient i va li van haver de fer dotze punts de sutura.

Ara per ara, els acusats es troben en situació de presó provisional a l’espera del judici que tindrà lloc a l’Audiència de Girona d’aquí a uns quants dies

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics