URGENT

Nou atracament a un establiment comercial a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Cap a les 9 del vespre un jove amb la cara tapada va atracar a la benzinera de PLF per tal d’aconseguir la recaptació de la caixa, mentre amenaçava a la treballadora de l’establiment amb un arma de foc.

L’atracament segueix el mateix sistema que en els altres 3 casos detectats a la nostra població en els últims 2 mesos, pel que la policia sospita que es podria tractar de la mateixa persona.

Segons han informat fonts policials a RP, l’atracador va aprofitar que la benzinera no hi havia clients per atracar i endur-se tota la recaptació de la jornada de l’establiment.

Els mossos d’esquadra continuen investigant els 4 atracaments amb arma de foc PLF. El primer va ser a principis de febrer en una llibreria del barri Sta. Maria, una setmana després es va repetir en un forn de pa del centre.

Fa cosa d’un mes es va atracar la farmàcia de St. Lluís i dimarts l’objectiu del jove atracador va ser la benzinera de la carretera de Blanes.

Aquests casos han alarmat als comerciants de la nostra població que van demanar més presencia policial als carrers de la nostra localitat a les hores de tancament de les botigues, l’horari en el que l’atracador acostuma a actuar, ja que és l’hora en la que els comerços fan caixa i poden aconseguir més diners.

La policia recomana extremar les mesures de prevenció per evitar nous atracaments. A l’hora també demanen la col·laboració ciutadana per tal de poder acabar de perfilar les investigacions que continuen obertes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics