Relleu al capdavant de la Policia Local de PLF.

Aquest dijous és l’últim dia que Marc Peña ocuparà el càrrec de cap de la policia local de PLF, ja que a partir de demà passarà a dirigir el cos de la Policia de Vilanova del Camí, a l’Anoia.

Peña en un cotxe policial a PLF

Un cop Peña marxi al seu nou destí, el comandament de la Policia passarà per promoció interna al caporal José Sancho, qui a partir de demà serà el cap de la Policia Local. Ho ha explicat el mateix Marc Peña, que recorda que la principal acció desenvolupada en aquests anys al capdavant de la Policia ha estat professionalitzar-la i incrementar els efectius.

Peña deixarà el seu càrrec a PLF després de 9 anys al capdavant del cos local de seguretat. Entre la feina feta pel cos policial en els últims 9 anys, a banda de la creació del cos de la policia, el fins ara sergent de PLF ha destacat, la formació del cos voluntari de Protecció Civil, la posada en marxa del programa SIRE de reeducació per a menors o la creació del programa de ràdio Seguretat Ràdio en aquesta emissora.

Peña, que de moment marxa per un any, tot i que podria ser definitiu, ha agraït el suport i el treball dels agents de la policia local, i dels companys de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics