URGENT

Ciutadans i Solidaritat confirmen llistes a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

 

Els ciutadans de Malgrat de mar tindran fins a 8 candidatures per triar a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Les últimes a sumar-se a la carrera electoral han estat les llistes de Ciutadans i de Solidaritat per la Independència.

Ciutadans Partit per la Ciutadania es presenta a Malgrat amb Daniel Hernández com a cap de llista. La presentació del candidats de la formació a Blanes, Lloret i Malgrat es va fer dissabte a Blanes amb la presència del líder del partit, Albert Rivera.

Hernández, de 24 anys, és empresari turístic i és membre de la junta de l’Associació de Comerciants del Passeig Marítim de Malgrat. Duran la presentació Hernández va explicar que Ciutadans vol reduir el nombre d’aturats a l municipi i reactivar l’economia per tal de crear nous llocs de treball.

A l’altra banda de l’espectre polític, Solidaritat per la Independència també ha anunciat que es presentarà a Malgrat. Serà amb l’històric Antoine Nolla com a Cap de llista. Nolla ja va encapçalar la llista d’un altre partit independentista a les eleccions municipals d’ara fa 8 anys. Llavors va ser el candidat del desaparegut PI, el partit de Pilar Rahola i d’Àngel Colom.

Amb aquestes candidatures es confirma que a Malgrat es presentaran 8 candidatures a les eleccions municipals. Seran les 5 amb representació a l’Ajuntament; PSC, ERC, CIU, ICV i PP i les 3 que de moment no en tenen; Plataforma per Catalunya, Ciutadans i Solidaritat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics