URGENT

Incendi en un hotel del centre de Calella.

Compartiu aquesta història

 

Un aparatós incendi sense víctimes en una habitació del primer pis de l’hotel Vila de Calella ahir al migdia va mobilitzar fins a 7 dotacions dels Bombers i va obligar a tallar l’accés de cotxes i persones a la zona durant unes dues hores.

L’alarma va saltar quan una espessa columna de fum va començar a sortir pel balcó d’una de les habitacions del primer pis que donen al concorregut carrer Bruguera. Veïns de l’immoble van explicar ahir que immediatament després es van veure les flames que van fer esclatar els vidres de les finestres que van caure al carrer. El clients de l’hotel, que aquesta setmana va tornar a obrir i que estava fent reformes, van ser desallotjats ràpidament, així com el personal de l’establiment.

Els bombers van poder apagar l’incendi que, segons fonts de la investigació, s’hauria originat en el lavabo com a conseqüència d’un curtcircuït. Les mateixes fonts van explicar que s’obriria un informe per determinar que l’incident no hagués afectat a l’estructura de l’edifici i per comprovar que la instal·lació elèctrica fos l’adequada.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics