L’amateur de PLF perd a Tordera en un partit emocionant.

 

L’amateur continua sense reconciliar-se amb la victòria i ha tornat a caure en un partit èpic a Tordera. La primera part va acabar amb empat a 2, però a la repressa el partit es va tornar boig amb 2 penals, un per equip, i dues expulsions, també una per equip. A tot plegat cal sumar-hi una dubtosa actuació arbitral, en un partit que va acabar amb un ajustat 4 a 3. La derrota fa que el PLF caigui fins a la 6a plaça. Dels últims 15 punts possibles, el PLF només ha pogut aconseguir-ne 2, cosa que l’ha fet caure posicions cada setmana.

El juvenil no ha patit per guanyar al cuer per 3 a 0. El susannenc no va poder fer res per parar els locals que a falta de 3 partits pel final de la lliga està a la zona tranquil·la de la classificació. El proper partit, a més, suposarà la visita del PLF al camp del penúltim classificat, l’Hostalric.

En futbol Sala El St. Lluís no ha perdonat i s’ha imposat sense pietat al Vilassar de Mar, per un contundent 9 a 3. l’equip es situa ara a la 7a plaça de la classificació . La propera cita serà a la pista del 2n classificat; el St Cebrià de Vallalta.

El Sta Maria havia de jugar contra el Palafrugell a la pista dels gironins, però finalment el partit s’ha ajornat per una nova data.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics