URGENT

La Fundació del Molí d’en Puigvert entra al projecte Incorpora de l’obra social de La Caixa.

Compartiu aquesta història

 

La fundació palafollenca, que treballa amb persones amb discapacitat, s’ha incorporat al programa de foment de l’ocupació de l’Obra Social “la Caixa”.

La Fundació del Molí d’en Puigvert, s’uneix al projecte Incorpora de la Caixa amb la intenció de sumar esforços a l’hora de trobar llocs d’inserció laboral per a persones amb risc d’exclusió social. Ho ha explicat el gerent de l’entitat de PLF, Miquel Angel Ruiz.

El projecte de l’entitat bancària té com a principal objectiu establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per tal de crear un clima de comprensió i col·laboració entre elles que s’acabi traduint en oportunitats laborals per a persones desfavorides.

Durant l’any passat, el programa ha facilitat 228 insercions de persones en risc d’exclusió social a Barcelona Est gràcies a la creació, juntament amb les associacions amb què s’ha signat un conveni, d’una xarxa de tècnics d’inserció laboral que s’ocupen de fer d’intermediaris en la contractació per part de les empreses de treballadors en risc d’exclusió social i que els acompanyen durant tot el procés.

Actualment la fundació del Molí d’en Puigverd té una 50a de persones treballant en els seus centres especialitzats de treball, amb la intenció de poder passar al mercat laboral normalitzat, on continuaran sota la supervisió de la Fundació. Ara mateix l’entitat de PLF té a 4 persones inserides al mercat laboral.

A la zona de Barcelona EST, el programa Incorpora compta amb la col·laboració d’11 entitats, entre elles la fundació del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics