URGENT

Esquerra proposa crear un hotel d’entitats al Forroll i presenta la seva llista.

Compartiu aquesta història
Els membres de la llista d'ERC

Els republicans han donat a conèixer la seva llista electoral pels comicis del 22 de maig. Una candidatura de 20 persones, 11 d’elles dones, encapçalades pel cap de llista Francesc Alemany. El número 2 serà Susanna Pla i el 3 l’actual portaveu del partit a l’Ajuntament Jordi Pedemonte.

La mitjana d’edat de la llista electoral dels republicans és de 44 anys, on el candidat més gran té 80 anys i les més joves, dues noies de 21 anys.

A banda de presentar la seva llista els republicans han començat ja a desgranar les seves propostes electorals. Ho fan explicant la seva proposta pel Forroll, l’antiga fàbrica del barri St Lluís, en la que Esquerra proposa instal·lar-hi un hotel d’entitats on allotjar la seu de les diferents entitats de la nostra localitat. Els republicans critiquen que el govern municipal prioritzi una programació cultural oblidant la que fan les entitats de PLF.

Esquerra qüestiona que gran part del Forroll, conegut també com a Palafolls Centre d’Art i Mèdia, estigui destinat a magatzem de la brigada d’obres municipal i qualifiquen de fracàs el projecte ambiciós de fer del Forroll un centre cultural.

Esquerra proposa crear fins a 10 espais diferents per tal de poder constituir un local on aglutinar les entitats culturals de la nostra població.

La formació explica que unint aquestes entitats es poden crear sinergies a l’hora de treballar plegats en la cultura de la nostra població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics