URGENT

Nova xerrada per a pares i mares per tractar els conflictes amb els fills

Compartiu aquesta història

 

Aquesta tarda es fa a PLF una nova edició de les xerrades de l’escola de Pares i Mares de la nostra localitat. Avui el tema a tractar serà els conflictes del dia a dia, i és la continuació de la xerrada que ja es va fer ara fa un mes.

La ponent de la xerrada i assessora familiar, Maria Elena Tolosa, ens explica en què consistirà la xerrada d’avui.

Un cop al mes s’organitzen xerrades per tal d’ajudar als pares i mares a orientar en el dia a dia de l’educació dels fills. Ja l’any passat va néixer aquesta escola de Pares i Mares, que en aquesta segona edició s’acabarà el proper maig amb una xerrada col·loqui que segons Tolosa, servirà per posar punt i final a l’edició d’enguany de l’Escola de Pares. Diu Tolosa que l’última sessió serà per crear un gran moral a mode de resum de l’edició d’aquest curs.

Aquestes sessions de treball amb els pares i les mares de PLF, estan organitzades per l’Ajuntament i les Ampa de les diferents escoles de la nostra localitat i a banda de les xerrades també compta amb assessorament personalitzat per tal de donar eines als progenitors en l’educació dels fills.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics