URGENT

Ivette Nadal protagonitza aquesta nit el Paraules Prenyades.

Compartiu aquesta història

 

Es una de les actuacions més esperades del cicle, perque Nadal és una artista emergent del panorama català. De fet des dels seus inicis, l’any 2005, amb una guitarra a la mà, Nadal ha aconseguit el reconeixement com a cantautora que barreja la música i la poesia.

Després d’actuar en bars va editar la maqueta-disc sota el nom de “Guerres dolcíssimes”.

El 2009, sota el nom de “Camí Privat”, edita el seu primer recull de poemes, i l’any passat presenta “A l’esquena d’un elefant” el seu segon treball musical. De nou barreja música i poesia fent un trajecte vital i sentimental per la poesia, l’amor i els records a traves de les cançons.

L’àlbum, que presentarà aquest vespre al paraules prenyades ha estat escollit d’entre els 10 millors de l’any passat.

Les actuacions del cicle Paraules Prenyades aquest any és gratuït i es desenvolupa cada divendres fins el 6 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics