URGENT

Ciu de Malgrat desmenteix a Campoy i diu que l’ACA no ha autoritzat a cobrir la riera.

Compartiu aquesta història

 

Els nacionalistes han respost a les declaracions que Campoy va fer divendres a aquesta emissora en les que assegurava que l’Agència Catalana de l’Aigua havia donat el vist-i-plau per cobrir la riera de Malgrat en el seu polèmic tram de Can Feliciano.

Segons CiU, L’ACA no ha autoritzat a cobrir la riera, sinó que l’informe fet arribar a l’Ajuntament només especifica les consideracions tècniques necessàries per tal de poder autoritzar un projecte com el de cobriment, sense que això comporti una autorització a fer-ho. Ho ha explicat Neus Serra, portaveu de CiU.

Segons Serra l’informa de l’ACA especifica com hauria de ser el projecte per ser aprovat per l’ACA i lamenta que l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy vulgui confondre als malgratencs. De fet Serra hi veu motius electorals, amb l’únic objectiu d’anunciar una obra de govern perquè li suposi un rèdit electoral.

Serra considera que el govern de Malgrat està manipulant i tergiversant la informació en referència a la Riera de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics