URGENT

L’amateur es retroba amb la victòria contra el Breda.

Compartiu aquesta història

 

Després d’un mes i mig sense aconseguir cap victòria l’amateur ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana al Breda per 4a 1. Aquest resultat anima als palafollencs per a la recta final de la lliga. Ara l’amateur és 6e a la classificació i pot escalar posicions la propera jornada quan visitarà el camp del Blanes, que ocupa la 4a plaça de la taula. Tot i que està 2 posicions per sota el PLF està empatat a punts amb el Blanes, pel que una victòria palafollenca faria escalar posicions i tornar a la zona alta de la taula. Tot i això l’amateur encara està lluny, a 10 punts, de les zones d’ascens directe. Ara mateix falten 5 partits per acabar la temporada a 3a territorial.

En futbol Sala el l’Athletic Sta. Maria no ha pogut superar al St. Feliu de Guíxols aquest cap de setmana. Els gironins han marxat de PLF amb una treballada victòria per 4 a 8. La derrota deixa als palafollencs a la 8a plaça de la classificació, amb 26 punts, a 7 dels 7s classificats.

Els palafollencs intentaran la propera setmana mantenir-se en aquesta posició a la pista del Banyoles, que són 9s a 3 punts del Sta. Maria.

El partit del St. Lluís ha quedat ajornat i es disputarà més endavant. El proper rival dels palafollencs serà el Palauenc, 15s classificats a 8 punts del St. Lluís, que reposa a la part tranquil·la de la classificació a la 8a plaça i 23 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics