URGENT

Les altes temperatures posen en alerta les ADF del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

La bonança climatològica de les últimes jornades han alertat a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Maresme, en previsió de patir un estiu amb condicions climàtiques adverses en la prevenció i extinció d’incendis.

Segons el president de les ADF de l’Alt Maresme, Joan Aldrufeu, les altes temperatures i les males condicions en les que continuen alguns boscos des de les nevades  de l’any passat posen en perill la temporada d’estiu. Per això Aldrufeu demana precaució a la ciutadania.

-*

A més la crisi també ha provocat retallades en els recursos que es destinaven a la prevenció i extinció d’incendis. Aldrufeu explica que encara es desconeixen les inversions que es faran aquest any, i que d’entrada només està garantit el manteniment del material. Diu el responsable de les ADF de l’Alt Maresme, que aquest estiu també s’eliminaran alguns parcs mòbils dels bombers per aquest estiu.

-*

Aquest cap de setmana s’han trobat els responsables de les ADF del Maresme i el Vallès a Cabrera de Mar per preparar la nova campanya d’estiu i per continuar amb la formació dels voluntaris de l’organització.

foto portada: Santguim.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics