URGENT

Malgrat aprova el seu Pla Local de Seguretat

Compartiu aquesta història

 

Ahir al matí es va presentar el Pla Local de Seguretat de Malgrat. Es tracta d’un document que agrupa els plans de Seguretat Ciutadana, de Seguretat Vial i Mobilitat, el de Protecció Civil i Emergències i el de Qualitat Vida i Civisme. Aquests seran els eixos que treballaran en els propers 4 anys el ple presentat ahir. Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana de Malgrat, Valentín Rodríguez.

El pla fa una diagnosi de la situació actual en matèria de seguretat, i ha destacat com a punts forts els recursos humans, la infraestructura, els recursos materials o la tecnologia.

El document també marca els objectius pels propers anys, entre els quals hi ha la coordinació del sistema local de seguretat o prevenir els delictes i faltes que afecten a la ciutadania.

Com explica Rodríguez, el pla també demana la creació del cos local de Protecció Civil, un cos voluntari que per llei no tocaria a Malgrat, però que es vol crear en vista de la presència d’indústries químiques al municipi i com a suport a les tasques de seguretat de la Policia

Malgrat és el segon municipi del Maresme que disposa d’un pla de seguretat, després de Mataró, i va ser presentat ahir a l’Ajuntament amb la presència del director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior de la Generalitat, Andreu Joan Martínez, qui va destacar que el pla recull les necessitats de la ciutadania per millorar no només la seguretat ciutadana sinó també la sensació de seguretat.

Foto de portada: V.Pardo

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics