Demanen 10 anys de presó per un home acusat d’apunyalar-ne un altre a Blanes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Una discussió entre dos homes va acabar amb una ganivetada el mes de juliol de l’any passat a Blanes. L’incident va tenir lloc passades les dues de la matinada quan l’agressor, un home de 54 anys i natural de Granada,

va discutir-se al passeig Pau Cas amb una segona persona. Segons el fiscal, l’acusat hauria tret el ganivet que duia amagat per agredir a la víctima a la part dreta de l’abdomen. L’agressor va fugir del lloc dels fets sense socórrer la víctima.

La policia Local de Blanes va ser la que va atendre l’home agredit i van aconseguir trobar l’arma utilitzada.

Ara s’ha sabut que el fiscal ha sol·licitat per a l’acusat una pena de presó de 10 anys acusant-lo d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. I és que a resultes de l’agressió, la víctima va haver de passar sis dies ingressat a l’hospital on van suturar-li la ferida amb set grapes per segellar-li el tall de cinc centímetres que li hauria produit el ganivet.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics