URGENT

Preocupació pel deute de Pineda i Sta. Susanna a la mancomunitat de residus.

Compartiu aquesta història

 

El deute d’aquest dos municipis amb la mancomunitat torna a marcar el futur de l’entitat que comparteixen amb Malgrat i PLF. Aquesta entitat és la que gestiona els residus recollits en les 4 poblacions a través de la planta del polígon de Can Patalina.

Els problemes econòmics de l’entitat fa temps que duren per la manca de puntualitat d’algunes poblacions a l’hora de fer les seves aportacions a la mancomunitat. Fa uns mesos l’alcaldessa de Malgrat i alhora presidenta de la mancomunitat ja va exposar la complicada situació econòmica de l’entitat pels deutes dels municipis. Ara la mateixa Campoy explica que torna a haver-hi un forat pel deute que tenen Pineda i Sta. Susanna amb la mancomunitat.

Campoy recorda que Pineda, pel nombre d’habitants i Sta. Susanna, pel nombre de places hoteleres, suposen dues poblacions importants econòmicament dins la mancomunitat.

PLF, que també ha tingut endarreriments en les aportacions, ara estaria al corrent de pagament.

L’alcaldessa de Malgrat està preocupada per no poder tancar els comptes, però també mostra la seva preocupació per l’afectació que pugui tenir la situació econòmica amb l’empresa l’Arca del Maresme, que gestiona la planta de residus de Malgrat. Diu Campoy que si es deixa de pagar, aquesta empresa, amb rerafons social, haurà de tancar perquè no té capacitat per subsistir.

Campoy explica que Pineda ja ha manifestat la seva intenció de posar-se al dia i que Sta. Susanna, que està sent tutoritzada per un pla de viabilitat, ho té més complicat per satisfer els deutes amb la mancomunitat.

Foto de portada: El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics