URGENT

La Cursa Popular de PLF arriba a la seva 10a edició

Compartiu aquesta història
Perfil de la cursa de l'any passat. Font: esportaldia

Ja s’han obert les inscripcions per participar a la 10a edició de la Cursa Popular de PLF, que aquest any es celebrarà el diumenge 8 de maig.

Els interessats es poden inscriure a través de la plana web de l’Ajuntament o bé presentant els fulls d’inscripció que es podran trobar en diferents edificis municipals. Les inscripcions anticipades, fins el 5 de maig, es formalitzen amb el pagament de 4€, mentre que el propi dia de la cursa, també es podrà participar a un preu de 5€.

El tècnic d’Esports de l’Ajuntament de PLF, Jordi Fitó, explica que l’any passat van participar-hi uns 400 corredors i que ja són obertes les inscripcions per l’edició d’enguany.

La prova palafollenca, que combina traçat urbà i rural, recorre 9 km per la nostra població, la majoria en camí de sorra. La cursa començarà a les 9.30 h davant del Palauet.

Enguany , a més, es farà la 2a cursa infantil, que començarà a 2/4 de 12, també des del Palauet, i recorrerà 2 km i mig.

A la cursa infantil hi poden participar els nascuts des del 1998, però cal també que s’inscriguin a través del web o amb el full que es podrà trobar a diferents punts informatius i alguns comerços de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics