Malestar davant del possible trasllat de les barraques de Blanes a la ciutat esportiva.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament va anunciar fa una setmana el canvi d’ubicació d’aquesta activitat que fins ara es feia durant la Festa Major prop del pavelló vell i que ara passarà a la Ciutat esportiva, per tal de disminuir els problemes que provocaven als veïns de la zona.

L’Associació Juvenil de Barrakes de Blanes i les entitats que col·laboren en el Festival Sa Costa Barrakes es mostren descontents amb el canvi d’ubicació d’aquest festival i ja han anunciat l diferents mobilitzacions els propers dies.

La primera d’elles serà la concentració de protesta abans del proper ple de l’Ajuntament.

També es farà una recollida de signatures i s’ha creat una plana al facebook per recollir suports per mantenir l’emplaçament actual.

Les entitats organitzadores expliquen que el pressupost per l’edició d’enguany ja està tancat i que el canvi de lloc suposaria un increment del cost de l’activitat, ja que a la Ciutat Esportiva no hi ha la infrastructura necessària.

A nivell politic el grup municipal d’EUiA de Blanes ha presentat una moció pel proper ple, consensuada amb ERC, on reclama matenir la ubicació de les barrakes a la zona dels Pins. Els ecosocialistes titllen la mesura “d’hipòcrita i electoralista”.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics