URGENT

Malestar davant del possible trasllat de les barraques de Blanes a la ciutat esportiva.

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament va anunciar fa una setmana el canvi d’ubicació d’aquesta activitat que fins ara es feia durant la Festa Major prop del pavelló vell i que ara passarà a la Ciutat esportiva, per tal de disminuir els problemes que provocaven als veïns de la zona.

L’Associació Juvenil de Barrakes de Blanes i les entitats que col·laboren en el Festival Sa Costa Barrakes es mostren descontents amb el canvi d’ubicació d’aquest festival i ja han anunciat l diferents mobilitzacions els propers dies.

La primera d’elles serà la concentració de protesta abans del proper ple de l’Ajuntament.

També es farà una recollida de signatures i s’ha creat una plana al facebook per recollir suports per mantenir l’emplaçament actual.

Les entitats organitzadores expliquen que el pressupost per l’edició d’enguany ja està tancat i que el canvi de lloc suposaria un increment del cost de l’activitat, ja que a la Ciutat Esportiva no hi ha la infrastructura necessària.

A nivell politic el grup municipal d’EUiA de Blanes ha presentat una moció pel proper ple, consensuada amb ERC, on reclama matenir la ubicació de les barrakes a la zona dels Pins. Els ecosocialistes titllen la mesura “d’hipòcrita i electoralista”.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics