Un llibre recull més de 600 anys d’història de la Masia de Can Gibert de St. Genís.

 

Demà es presenta el llibre Can Gibert; el mas i la seva gent en el transcurs del temps (1387-200). Es tracta d’un llibre que investiga en la història d’un dels masos més antics de la nostra localitat. El document vol analitzar i contextualitzar com es vivia en el mas en diferents èpoques de la història d’aquesta masia de St. Genís.

El llibre, escrit per Alfons Codina, és una disertació històrica del mas en els últims 6 segles, des que es té constància de l’existència de la masia. Ho ha explicat Obdul.li Casas, del Mas Gibert i coresponsable del liibre.

El llibre, que compta amb la col.laboració de l’Ajuntament i de l’obra social de Catalunya Caixa, serà presentat demà a les 8 del vespre al centre social de St Genís, i depsrés de la setmana santa la presentació es farà a la biblioteca Enric Miralles. Casas explica que el llibre és fruit d’una llarga investigació històrica

Passades les presentacions, el llibre es podrà comprar a les biblioteques del voltant i en diferents establiments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics