URGENT

La Setmana Santa porta una nova edició de la Festa Petita de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Cada any coincidint amb la Setmana Santa, la nostra població celebra la seva Festa Major Petita. Són 3 dies d’activitats que enguany coincideix amb la celebració de St Jordi, i que agrupa les activitats organitzades entorn a la diada.

De fet el dia 23 és el primer de la festa petita amb les parades de flors, llibres i punts de llibre a la plaça del fòrum Palatiolo. Paral·lelament l’escola municipal de música aprofitarà la diada per sortir al carrer i oferir actuacions durant tota la jornada.

La colla gegantera de PLF també es sumaran a la festa amb 2 actuacions de timbals i gralles a 2/4 de 12 i a 2/4 de 5 de la tarda, actuacions acompanyades pel ball de gegants de la nostra localitat. També es farà un taller de gegantons pels més petits. A les 18h, hi haurà audició de sardanes a la plaça del Fòrum Palatiolo. A les 8 del vespre concert i a 2/4 de 12 es farà un ball de nit al teatre amb l’orquestra Montgrins.

Ja diumenge es farà una actuació de màgia a les 12 del migdia al teatre i a les 6 es projectarà el documental “Bicicleta, Cullera, Poma”, on es repassa la lluita de Pasqual Maragall contra alzheimer.

El cinema serà el protagonista el dilluns dia 25 d’abril , quan es projectarà a les 6 de la tarda la pel·lícula Red Social, un dels films més celebrats de l’any passat.

Totes les activitats organitzades són gratuïtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics