URGENT

CiU presenta la seva llista electoral

Compartiu aquesta història

 

Abans de la Setmana Santa la federació va presentar la seva llista electoral de cara a les eleccions del maig.

Els nacionalistes presenten una llista encapçalada per Joan Gallart seguit per l’actual regidora Maria Massaguer com a número 2, la 3 és Silvanna Ballbé i el 4 Josep Tresserras.

La candidatura de CiU compta amb 14 persones, de les quals la meitat són cares noves respecte la candidatura. Per això el cap de llista nacionalista, Joan Gallart parla de llista renovada, però equilibrada.

Gallart explica que encara la campanya en positiu i que la possibilitat de compartir govern aquesta legislatura ha permès conèixer la gestió del consistori. Sobre la reedició del pacte amb els socialistes, Gallart explica que ja es veurà passades les eleccions. Tot i això, agraeix que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, hagi afalagat la feina feta pels nacionalistes durant els últims 4 anys.

El fins ara cap de llista de CiU a PLF, Xavier Dalmau, també és a la llista dels nacionalistes per a les properes eleccions, però a la 10a posició. Dalmau ja va manifestar la seva intenció de retirar-se de la política activa per motius professionals.

CiU és la segona força a la nostra localitat amb prop d’un 22% dels vots i 3 representants al plenari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics