URGENT

El Porta 22 Maresme, una eina virtual per millorar la situació laboral al Maresme.

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de PLF participa al Porta 22 un projecte virtual que té com a objectiu donar suport i eines als ajuntaments per combatre la complexa situació sociolaboral.

Porta 22 Maresme és una plataforma virtual pensada per acompanyar i guiar els ciutadans en la recerca de feina o per millorar la seva situació laboral. El projecte conté un programa totalment interactiu on l’usuari, amb l’assessorament especialitzat d’un tècnic o de manera autònoma, cerca allò que l’interessa: orientació acadèmica i professional, serveis per apropar-se correctament al mercat laboral, recursos per abordar els processos de selecció, com enfocar l’entrevista de treball…etc.

Ho ha explicat Sílvia González, agent de desenvolupament local de PLF.

Com diu González, el Consell Comarcal del Maresme ha programat tot un seguit de sessions informatives obertes a tothom per tal d’aprendre què és i com funciona el programari del Porta 22, i aprofitar aquestes eines de recerca de feina i d’orientació laboral. Les sessions són impartides per un tècnic que explica el funcionament del portal, oper tal que després els usuaris puguin aprofitar al màxim la nova eina.

A PLF aquestes sessions es fan en diferents dies i la propera serà justament demà, de 10 a 14h del migdia al PIJ.

Al projecte de Porta 22 s’hi ha inscrit 25 ajuntaments de la comarca, entre ells, Tordera, Malgrat, Sta. Susanna o Pineda, municipis on també es fan sessions formatives.

Les sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a la pròpia àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Les sessions es fan al PIJ de PLF al carrer Francesc Macià, 1r primer pis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics