URGENT

El PP proposa augmentar la plantilla de la Policia fins als 20 agents.

Compartiu aquesta història

 

Els populars han començat a explicar alguna de les propostes amb les que es presenten a les properes eleccions.

El PP assegura que incrementarà la plantilla de la policia local, passant dels 16 agents actuals als 20. Diu la formació que vol implantar la policia de proximitat o de barri i incrementar la vigilància als barris, urbanitzacions i zones “despoblades” de la nostra localitat per evitar la delinqüència organitzada.

Encara en matèria de governació, els populars proposen la creació dels Serveis Tècnics de Protecció Civil per coordinar els plans d’emergències de la nostra localitat, que alhora proposen elaborar per garantir una correcta actuació en casos extrems. En aquest sentit el PP ha tornat a criticar l’actuació del consistori en les nevades del març de l’any passat.

El PP també proposar potenciar el grup de voluntaris de Protecció Civil per tal de donar suport a la Policia Local de la nostra localitat en diferents actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics