URGENT

Normalitat a la xarxa de rodalies després de l’accident d’ahir a BCN.

Compartiu aquesta història

 

La circulació de trens de la línia R-1 de Rodalies s’ha restablert amb normalitat a primera hora d’aquest matí després que quedés suspesa ahir a causa del xoc entre un comboi que cobria la línia del Maresme i un tren-hotel que estava parat a l’estació del Clot.

Un equip de 30 tècnics d’Adif han treballat tota la nit per acabar els treballs que han permès encarrilar el tren de Rodalies i per reparar els desperfectes en la infraestructura de l’estació.

Des que es va produir l’accident, cap a les 10 del matí d’ahir, els trens de la R-1 direcció al Maresme circulaven desviats per l’estació de Passeig de Gràcia, sense parar a Plaça Catalunya i Arc de Triomf. Els trens de la R-1 d’entrada a Barcelona van fer el seu recorregut habitual.

Adif i Renfe continuen la investigació per determinar les causes que van provocar l’accident. A l’espera que les investigacions ho confirmin, tot apunta a un error humà.

L’accident va provocar 18 ferits lleus, que van ser atesos a la mateixa estació del Clot la majoria per estrebades cervicals o caigudes dins els comboi de rodalies, que en aquells moments transportava a una 70a de persones. El tren-hotel, contra el que va xocar el de rodalies, estava buit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics