URGENT

Agustí acusa al PP d’enverinar la vida política de PLF.

Compartiu aquesta història

 

En l’acte de presentació de la candidatura del PSC ahir a Can Batlle, l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Valentí Agustí va assegurar que el PP està enverinant la vida política de PLF. Ho va assegurar referint-se als continus atacs que segons el socialista està rebent dels populars a través d’internet.

Agustí, després de presentar als membres de la seva candidatura, els va prevenir dels possibles atacs que rebran des d’altres formacions, especialment els populars.

El cap de llista dels socialistes considera que llençar acusacions per internet és una actitud poc democràtica.

Agustí va explicar als assistents a la presentació de la candidatura que el PP intentarà embrutar la campanya amb la denúncia per prevaricació i malversació de la fiscalia i va assegurar que en els últims anys li han presentat fins a 8 querelles, de les que afirma haver sortit sempre absolt.

L’alcaldable del PSC demana netejar la imatge de la política per que els joves no tinguin una percepció esbiaixada de la política.

Agustí va demanar que quan es vagi a votar es voti a qualsevol partit, però que sigui garant de la democràcia.

Durant la presentació, que va reunir una 80a de persones a Can Batlle, es van projectar els vídeos promocionals dels socialistes, incloent-t’hi el de fa 4 anys. De fet, els participants a l’acte van gravar part d’un dels vídeos que s’utilitzaran durant la campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics