URGENT

El PP denuncia una campanya de persecució del seu candidat Óscar Bermán

Compartiu aquesta història

A través del seu blog el candidat popular ha acusat a l’alcalde Valentí Agustí d’aconsellar una campanya en contra seu. Diu Bermán que, per aquestes eleccions municipals, el PSC està preparant una campanya de desprestigi i de crispació.

En aquest sentit, Bermán denuncia que el marit d’una excandidata socialista va cremar una fotografia de Bermán en un bar local. Segons el popular, aquest home actuaria seguin les directrius marcades suposadament per Agustí a qui qualifica de cacic, de pervers i de ressentit.

El popular continua denunciant que s’està arrencat els cartells de propaganda del PP de PLF per deixar sols els del PSC.

Segons el candidat popular aquesta campanya es deu a que els socialistes són conscients que baixaran en nombre de votants i que per això arremeten contra Bermán amb el que considera mentides i calumnies inventades per ridiculitzar-lo.

El popular acaba el seu escrit especulant sobre un possible delicte urbanístic a les escoles de PLF, a través d’uns convenis signats el 2001 i 2004.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics