Malgrat estrenarà el proper curs estudis de perruqueria

 

L’Institut Ramon Turró de Malgrat impartirà el proper curs un cicle formatiu de Grau Mig de Tècnic en Perruqueria.

Es tracta d’un mòdul formatiu de 2 cursos acadèmics amb un total de 2.000 hores lectives, la majoria de les quals, 1700, seran dins el centre educatiu i la resta en practiques en centres de treball.

Els alumnes que superin el mòdul aconseguiran la titulació que els permetrà treballar de perruquer i estilista. Ho ha explicat el director de l’IES de Malgrat, Jaume Carles, que espera una bona acollida dels nous estudis.

Fa uns mesos el Consell Educatiu de Malgrat de Mar va sol·licitar un increment de l’oferta de Formació Professional al Departament d’Ensenyament de la Generalitat, al qual va lliurar un document que inclou les necessitats formatives detectades. Arran d’aquest requeriment, la Generalitat ha instaurat la possibilitat de cursar aquests nous estudis a Malgrat.

Les preinscripcions a aquest mòdul de perruqueria a Malgrat es podran fer a partir de la setmana que ve al propi centre, però aquest dimecres es farà una xerrada informativa a les 19.30 h al mateix institut.

L’oferta de mòduls de Malgrat es completa amb el cicle formatiu d’electromecànica de manteniment que també es pot cursar al municipi veí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics