L’últim ple de la legislatura decidirà els criteris per a l’adjudicació dels 38 habitatges de protecció de lloguer

 

Avui a les 8 del vespre i en directe per RP, es farà l’última sessió plenària de la legislatura. Entre els punts a tractar hi ha la d’estudiar quins són els criteris que regiran l’adjudicació dels 38 pisos de lloguer que s’estan construint prop de la biblioteca, al costat de la promoció d’habitatge protegit de compra.

L’ordre del dia del ple també compta amb altres punts d’interès, concretament de l’àmbit econòmic, com és la presentació de l’expedient de modificació del pressupost de canvi de destí de finançament i concessió de crèdits extraordinaris o l’aprovació de la rectificació de l’inventari de béns municipals amb data del 31 de desembre de 2010.

Al tractar-se d’un ple ordinari, la sessió acabarà amb els precs i preguntes tan dels regidors com del públic assistent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics