URGENT

El St. Lluís de futbol sala guanya 3 a 9 contra el Ràcing Mataró.

Compartiu aquesta història

 

El club no ha deixat escapar l’oportunitat de puntuar a casa del penúltim classificat, el Ràcing Mataró. El partit no va tenir gaire emoció ja que a la primera part, el St. Lluís ja anava guanyant 1 a 3. El bon partit dels palafollencs segella la seva plaça tranquil·la a la classificació a l’espera de l’últim partit de lliga que disputaran d’aquí a 15 dies a la pista del Cardedeu, que tampoc s’hi jugarà res.

El Sta. Maria, en canvi, només va poder esgarrapar 1 punt de la seva visita a la pista del Porqueres després d’empatar a 4 aquest cap de setmana passat. Amb aquest punt, el Sta Maria certifica una campanya tranquila i que acabarà a la part mitja de la taula, a falta de 3 partits per finalitzar la lliga.

En futbol, el partit de l’amateur contra el Ca La Guidó es va suspendre mentre que el juvenil va empatar a 4 en el seu desplaçament a Arbúcies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics