URGENT

4 blanencs detinguts per robar coure.

Compartiu aquesta història

 

Quatre homes, d’entre 25 i 39 anys d’edat i amb residència a Blanes, han estat detinguts per la policia acusats d’un delicte de robatori amb força en una masia de la localitat de Fontcoberta (Banyoles).

Els fets van tenir lloc el passat dia 29 d’abril, al migdia. Segons recull el Blanes Confidencial, els individus van ser enxampats in fraganti per l’amo de la finca mentre entraven a robar cablejat elèctric a la seva propietat. La policia, alertada pel mateix propietari, es va personar al lloc dels fets poc després de rebre l’avís. Els Mossos van comprovar com un dels lladres, retingut per l’amo de la masia, duia en una bossa material robat i diverses eines que hauria fet servir per tallar el cable.

Mentrestant, al voltant de la zona, una altra patrulla de la policia va interceptar un vehicle on hi viatjaven la resta d’individus, que va considerar sospitosos de ser coautors del delicte. Els agents van escorcollar la furgoneta, i hi van trobar diversos sacs amb cablejat elèctric.

Els quatre detinguts ja han passat disposició judicial.

Avui dia el quilo de coure es paga a més de 6€, cosa que ha disparat el nombre de delictes relacionats amb el robatori de coure. Fa uns dies un operatiu dels mossos d’esquadra detenia 52 persones a BCN relacionades amb aquest tipus de robatoris, que en ocasions han produït problemes en serveis públics, com telefonia, enllumenat públic o instal·lacions ferroviàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics