L’últim ple municipal va estar marcat per la proximitat de les eleccions municipals

 

El punt més important de l’última sessió plenària, celebrat divendres al vespre a la Sala de Plens, era la deliberació sobre com havien de ser les bases reguladores de l’adjudicació dels pisos de lloguer, que es construeixen prop de la biblioteca.

Els pisos no estaran acabats fins a finals del 2011, motiu pel qual l’oposició va carregar contra l’equip de govern a l’entendre que el punt havia estat inclòs a la sessió amb una visió electoralista.

El govern va explicar que els pisos estaran destinats a 3 col.lectius; per a joves menors de 35 anys, jubilats i per a persones amb necessitats especials. També l’Ajuntament cedirà 2 pisos per a una entitat social, com Aspronis.

En el seu torn de rèplica, ERC va acusar a l’alcalde de PLF d’actuar amb poca ètica a l’hora de presentar aquest punt a la sessió plenària. Escoltem a Jordi Pedemonte, portaveu de la formació.

Per la seva part, Juan Andrés Osorio, d’Iniciativa també es va mostrar crític amb aquest punt i per la designació directe d’Aspronis com a beneficiaria dels dos pisos socials.

El PP també va criticar la inclusió d’aquest punt al plenari.

En l’última intervenció dels populars, ja en temps de precs i preguntes, el seu portaveu Óscar Bermán, va denunciar el que considera una irresponsabilitat de l’Ajuntament. Diu Bermán que hi ha una família que reclama uns diners a l’Ajuntament per incompliment d’uns convenis urbanístics a la zona de l’escola Mas Prats.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va explicar que l’Ajuntament ha de tornar uns terrenys que un propietari va perdre al fer un vial. Si els terrenys no es tornaven, s’hauria de pagar, però va negar que es menystingui a la família, sinó que cal buscar un preu just.

El plenari, l’últim de la legislatura també va servir per acomiadar alguns dels regidors que, presumiblement, ja no estaran a la propera legislatura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics