URGENT

Mor ofegat un jove alemany a Lloret.

Compartiu aquesta història

 

La víctima de 19 anys i de nacionalitat alemanya va morir ofegada a les aigües de la platja de Lloret de Mar situada just davant de l’Ajuntament. Els Bombers van rebre l’avís el dissabte a la nit, però el mal temps i la mala mar van fer difícils les tasques de recerca, que van durar tota la nit, i Salvament Marítim no va localitzar el cos del noi fins a dos quarts de nou del matí d’ahir diumenge.

Segons fonts dels Bombers, el noi hauria entrat a l’aigua per banyar-se al voltant de les onze de la nit, però les fortes onades el van arrossegar i no en va poder sortir.

El noi anava acompanyat d’un grup de joves alemanys, que van llançar-se a l’aigua malgrat el fort onatge que hi havia. El noi no va poder sortir de l’aigua i les onades el van arrossegar mar endins.

La mala mar, va complicar les tasques de recerca, que van durar tota la nit, i fins ahir diumenge al voltant de dos quarts de nou del matí no es va localitzar el cos de la víctima a la platja de Fenals, aproximadament a un quilòmetre d’on s’havien banyat els nois la nit anterior. Un cop recuperat el cos i retirat de l’aigua, es van dur a terme tots els procediments judicials pertinents.??

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va assegurar que es tracta d’una “imprudència de joventut”, ja que la bandera vermella onejava a la platja des de primera hora del matí de dissabte, fet que significa que la gent estava alertada dels perills de la mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics