Es busquen famílies per acollir infants saharauis a l’estiu.

 

L’Associació Solidària Malgrat amb Sàhara, que coordina l’estada dels nens saharauis a l’Alt Maresme ha engegat ja la campanya informativa sobre les Vacances en Pau 2011.

Els participants a les colònies arriben al juliol a Catalunya i marxen a l’agost. Durant la seva estada, els joves poden gaudir d’activitats lluny del calor del desert. A més també s’aprofita per passar revisions mèdiques per comprovar la seva visió i l’estat de la seva dentadura, i si s’ha d’actuar, s’aprofiten les colònies, per fer-ho.

Malgrat la crisi, cada cop hi ha més entitats que treballa en aquest programa. El nombre de visitants, però, s’ha reduït de 900 a 650. A la nostra zona, segons explica el president de Malgrat amb el Sàhara, Josep Gelpí, hi ha una desena de famílies acollidores, i recorda que fins divendres hi ha temps per apuntar-se.

L’entitat malgratenca coordina les colònies que es fan a Malgrat, Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Pineda, Calella i Sant Pol.

A la plana web de l’Ajuntament hi trobareu els contactes amb l’entitat que coordina aquestes estades a la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics