URGENT

CiU conversa amb els pares i mares a la sortida d’escola.

Compartiu aquesta història

 

Aquesta tarda la federació instal·larà una carpa informativa a la plaça de Poppi coincidint amb la sortida de les escoles de PLF. Durant ¾ d’hora els nacionalistes xerraran amb els pares i mares que vulguin conèixer les propostes de CiU per a l’Ajuntament de PLF.

Segons fonts dels nacionalistes a banda d’explicar els projectes, també repartiran obsequis i merxandatge electoral en un acte que substitueix la carpa informativa que estava prevista per dissabte, però que la pluja va obligar a suspendre.

Aquest serà l’unic acte de campanya organitzat entre setmana a PLF, ja que tots els partits prefereoxen concentrar la seva activitat al cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics