URGENT

PXC vol aconseguir 15 regidors a la comarca i entrar al Consell Comarcal.

Compartiu aquesta història

 

La controvertida formació, que es presenta en diferents municipis de l’Alt Maresme, com ara Malgrat, Pineda, Calella o PLF aspira a tenir representació en 6 ajuntaments de la comarca, juntament amb Cabrils i Mataró.

PxC va fer dissabte el seu primer acte de campanya a PLF, conjuntament amb la secció local de Malgrat, en un restaurant del nostre poble. A l’acte havia d’assistir el president del partit Josep Anglada, qui finalment va excusar la seva presència. En el seu lloc va assistir el vice-president del partit August Armengol.

El dirigent ha augurat uns bons resultats a la comarca i en especial a PLF i Malgrat. Armengol assegura que PXC entrarà a l’Ajuntament de Malgrat i que a PLF, amb Xavier Carbó com a cap de llista, millorarà els resultats de fa 8 anys i els de les passades eleccions catalanes, quan va aconseguir un 3.6% dels vots.

Armengol va destacar l’amenaça que representa la immigració pels drets i els llocs de treball dels autòctons i va acusar als partits tradicionals per haver permès l’arribada massiva de persones immigrades.

PXC farà l’acte central de campanya aquest dissabte al MiD

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics