PXC vol aconseguir 15 regidors a la comarca i entrar al Consell Comarcal.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La controvertida formació, que es presenta en diferents municipis de l’Alt Maresme, com ara Malgrat, Pineda, Calella o PLF aspira a tenir representació en 6 ajuntaments de la comarca, juntament amb Cabrils i Mataró.

PxC va fer dissabte el seu primer acte de campanya a PLF, conjuntament amb la secció local de Malgrat, en un restaurant del nostre poble. A l’acte havia d’assistir el president del partit Josep Anglada, qui finalment va excusar la seva presència. En el seu lloc va assistir el vice-president del partit August Armengol.

El dirigent ha augurat uns bons resultats a la comarca i en especial a PLF i Malgrat. Armengol assegura que PXC entrarà a l’Ajuntament de Malgrat i que a PLF, amb Xavier Carbó com a cap de llista, millorarà els resultats de fa 8 anys i els de les passades eleccions catalanes, quan va aconseguir un 3.6% dels vots.

Armengol va destacar l’amenaça que representa la immigració pels drets i els llocs de treball dels autòctons i va acusar als partits tradicionals per haver permès l’arribada massiva de persones immigrades.

PXC farà l’acte central de campanya aquest dissabte al MiD

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics