URGENT

Demà comencen les preinscripcions al Casal d’Estiu municipal

Compartiu aquesta història

 

Fins divendres de la setmana que ve els pares que vulguin inscriure els seus fills al Casal d’Estiu 2011 ja poden tramitar les preinscripcions a l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

Aquest 2011 el Casal d’Estiu tornarà a estar dividit en dos torns. El primer pel mes de juliol i el segon pel mes d’agost, en torns de matí o tarda, i hi podran participar els nens i nenes que hagin cursat enguany des de P3 a 6è.

Els preus oscil.len entre els 75€ que costa un mes a la tarda o els 80 d’un mes al matí i fins els 260 € que costen els dos mesos durant tot el dia.

Com és habitual, el torn de matí serà de 9 a 13 h i el de tarda de 16 a 19 h.

Les inscripcions es recolliran als matins i les tardes de dilluns i dimecres al MiD. Olga Samper, tècnica d’educació de PLF explica que, a la preinscrició, als pares se’ls hi donarà el full a complimentar amb les dades del nen, hauran de fer la tria de modalitat de Casal i la informació de com efectuar l’ingrés de la quota.

En el cas d’excés de places en algun grup, es procediria a un sorteig, tot i que l’Ajuntament insisteix que és un cas poc probable. El casal d’aquest estiu es farà a les instal.lacions del CEIP Mas Prats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics