El delegat de la Generalitat a BCN visita PLF

 

Ahir al migdia Salvador Jorba, delegat de la Generalitat a Bcn va visitar a l’alcalde de PLF per tal de tractar diferents temes pendents. Entre ells el canvi de destí d’una subvenció del PUOSC, aprovada per a la sortida d’aigües pluvials. L’Ajuntament de PLF, preveient la no urbanització del sector implicat, ha sol.licitat un canvi de la partida per poder realitzar altres projectes. Jorba assegura que no hi ha d’haver problemes i assegura que s’intentarà agilitar el canvi . Jorba a més, dona suport a l’Ajuntament en la seva reivindicació per cobrar l’IBI de l’autopista.

EL Pla Únic d’Obres i Serveis va ortorgar més de 400 mil € a fer un pas del rec viver sota la carretera B682, una obra que costa més de 600 mil. Ara aquests diners es volen destinar a altres projectes com la nova caserna de la policia i jutjats de pau, l’ampliació del servei respir o, fins i tot, fer part del projecte de pluvials.

El delegat del govern ha recordat que passades les eleccions les administracions tornaran a obrir la convocatòria d’ajudes i subvencions per tal que els nous ajuntaments que surtin de les urnes el dia 22 puguin demanar suport per fer els seus projectes.

Jorba també va instar a l’Ajuntament de PLF a crear una junta local de seguretat per treballar conjuntament en millorar la sensació de seguretat, una proposta que ha estat ben rebuda per l’alcalde de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics