URGENT

Totes les candidatures de PLF tenen pàgina al facebook.

Compartiu aquesta història

 

En aquestes eleccions municipals, les 6 forces que es presenten a PLF tenen una pàgina al facebook, on interaccionen amb els simpatitzants i votants.

La presència dels polítics de PLF a internet no és nova i qui més qui menys ja tenia una plana web o un blog per expressar els seus pensaments, normalment polítics.

El facebook és l’instrument més àgil triat pels candidats a l’hora d’apropar les propostes als ciutadans.

Els socialistes, han obert recentment un grup especial en aquesta xarxa social amb el nom del seu candidat; Valentí Agustí. Aquest matí la plana tenia 345 amics.

Amb diferència qui més amics acumula és CiU, que té 830 fans a la seva plana, tot i que és de les més pàgines de polítics de PLF més antigues a la xarxa.

Els populars tenen 300 amics a la seva plana del facebook, on destaquen els fotomuntatges que anuncien, per exemple, la mort del PSC de PLF en aquests propers comicis electorals. El cap de llista del PP és molt actiu al seu blog, obert fa uns anys.

Esquerra ha obert una plana per aquestes eleccions, i en poques setmanes ja sumen 185 amistats, una 60a més que Iniciativa, que també fa unes setmanes obrien una plana oficial al facebook.

Qui menys amistats acumula és PXC que té 60 amics, tot i que també és de les pàgines més noves.

D’altra banda el candidat del PSC, Valentí Agustí també té un blog de campanya on es poden veure els vídeos fets en pel procés electoral. CiU té una plana web general al municipi on s’informa puntualment de l’actualitat del partit. El PP té un web poc actualitzat, però per contra el blog del candidat, Óscar Bermán és dels més actius i controvertits de la xarxa política local.

Esquerra ha obert un web especial per la campanya electoral amb el nom del seu candidat: francescalemany2011.cat, mentre que Iniciativa ha reactivat el seu blog, creat fa uns mesos però aturat fins fa unes setmanes.

Aquesta presencia a internet és enormement superior a l’aconseguida fa 4 anys, on l’ús de les noves tecnologies era pràcticament residual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics