URGENT

CIU afirma que amb l’únic partit amb el que no pactaria seria el PP

Compartiu aquesta història

 

Els nacionalistes van afirmar ahir a la seva entrevista a la televisió, que amb l’única força amb la que no es poden plantejar un pacte postelectoral és el PP d’Óscar Bermán.

El cap de llista de la federació, Joan Gallart, creu que la seva formació i PP palafollenc no tenen punts en comú com per poder plantejar-se crear un pacte passades les eleccions municipals del 22 de maig. Gallart confirma a aquesta emissora que, tot i que es presenta per guanyar les eleccions, en el supòsit de negociacions després del 22 de maig, CiU no contempla pactar amb el PP.

Gallart ha tret importància a la presència d’exmembres nacionalistes a la campanya electoral dels populars. Diu Gallart que és del tot respectable, però insinua que aquests membres haurien actuat així per un problema de fa uns anys dins el partit.

Un exregidor i l’expresident de CiU a PLF participen al DVD de propaganda dels populars palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics